Uw droombadkamer

Bij het eerste gesprek besteden wij veel aandacht aan uw voorkeuren betreft stijl, sfeer en het combineren van materialen. Op deze manier kunnen wij voor elke klant een unieke droombadkamer ontwerpen die volledig aan uw wensen voldoet.

Van sanitair tot wandafwerking en van design tot gebruikersgemak. Bij Badkamerhuis Hengelo houden we hier rekening mee, en we kunnen het ook nog eens allemaal. We werken met veel verschillende soorten materialen en merken. Voor meer informatie over de merken waar we mee werken, neem een kijkje op de pagina merken

We zijn constant op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in onze branche, en vinden het leuk om dit toe te passen in het werk wat we afleveren. Als u even niet weet wat u met uw badkamer wilt, kunnen onze specialisten u hier perfect mee helpen!

Hieronder hebben we wat trends beschreven uit de branche;

Geïnspireerd door de natuur
Mensen vinden het leuk om de kracht van de natuur terug te laten komen in hun badkamer. In de natuur zijn er geen rechte lijnen, dus zien we in de badkamers nu veel ronde en golvende vormen terug.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan ronde spiegels, een ovalen badkuip of afgeronde kranen.

Hout
Zoals hierboven ook al staat beschreven, zijn natuurlijke materialen weer helemaal in. En wat is er nou meer natuurlijk als hout? Hout is weer helemaal hip en trendy en kan voor een tijdloos, ontspannen sfeer in uw badkamer zorgen.

Marmer
Net zoals hout, vindt marmer zijn plekje ook weer helemaal terug in de trendlijsten. Wit marmer kan zorgen voor een klassieke, strakke uitstraling. Donker marmer zorgt voor een warme, expressieve sfeer.

Minimalisme
Zandtinten, grijstinten of zwart-wit tinten werken erg goed voor een minimalistisch design van uw badkamer. De eenheid van kleur en een gebalanceerd kleurenpalet zijn de belangrijkste factoren in een minimalistisch ontwerp.

Accessoires
Accessoires met opvallende kleuren en printjes staan altijd mooi in een badkamer. Of je badkamer nou strak, industrieel of klassiek is. Denk aan accessoires zoals gekleurde kranen, wasbakken of opvallende spiegels.

Spiegels
Spiegels zijn letterlijk én figuurlijk de blikvangers van je badkamer. Het mooie aan spiegels is dat je eindeloos kunt combineren. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een grote ronde spiegel, een gehele spiegelwand of zelfs allemaal kleine spiegeltjes bij elkaar. Spiegelverlichting zorgt ervoor dat spiegels nóg meer opvallen in de badkamer.

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk dan wat hierboven staat beschreven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.