Over ons

Al 35 jaar de beste in badkamer renovatie!

De historie van Badkamerhuis Hengelo

Badkamerhuis Hengelo, gevestigd in Overijssel is dé sanitair specialist van het Oosten. Op deze pagina lees je meer over ons en over de historie van Badkamerhuis Hengelo.

In het begin van de jaren ’80 is Badkamerhuis Hengelo opgericht onder de naam ‘Baderie’. Onder de vorige naam ‘Baderie’, is Badkamerhuis Hengelo bekend geworden om haar uitstekende kwaliteit en service.
Sinds de oprichting hebben wij al duizenden badkamers ontworpen en gerealiseerd voor uiteenlopende klanten en bedrijven. Alle kennis en ervaring die we daarbij in de afgelopen 35 jaar hebben opgedaan, komen samen in úw nieuwe droombadkamer. 

Vakmanschap & innovatie

Ruim 35 jaar geleden richtte de familie Mollink richtte de winkel op. Dankzij de ervaring in de installatietechniek van de familie Mollink werd het bedrijf direct méér dan een sanitairwinkel. 


Persoonlijk contact met klanten was altijd het doel en zo kunnen wij de beste badkamer voor uw ruimte ontwerpen. Dat maakt Badkamerhuis Hengelo zo bijzonder.

Vooruitgang van Badkamerhuis Hengelo

In 2010 heeft familie-vriend Roel Verschiere Badkamerhuis Hengelo overgenomen. De ervaring die Roel bij de familie Mollink heeft opgedaan, draagt hij nu uit in zijn werk. Roel zet met zijn unieke kijk en kennis het ambachtelijke vakmanschap voort en is nu hét gezicht achter Badkamerhuis Hengelo.
Door innovaties, trends en ontwikkelingen blijft dit hechte bedrijf dé ultieme badkamer ervaring aan haar klanten aanbieden.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen of contact op nemen via onze contactpagina.