Alles in eigen huis

De grote kracht van Badkamerhuis Hengelo is dat wij alles in eigen huis hebben en daardoor uw volledige badkamer kunnen realiseren. We stellen hierbij zowel zowel de uitstraling als de functionaliteit van uw badkamer centraal.

Naast het verkopen en installeren van uw sanitair, ontwerpen wij uw badkamer zelf op maat en doen wij daarnaast ook het metselwerk, tegelwerk, stucwerk, elektra en zelfs het verplaatsen van muren. 
Kortom; Voor uw gehele badkamer renovatie kunt u bij ons terecht.

Het voordeel van Badkamerhuis Hengelo is dat wij alles in eigen huis hebben en dat u dus als klant niet hoeft te schakelen met verschillende bedrijven, verkopers of contactpersonen binnen bedrijven.
Bij Badkamerhuis Hengelo krijgt u één contactpersoon die alles voor u regelt en met u meekijkt naar uw ideeën en wensen om een perfect eindproduct op maat af te leveren.

Een kijkje in het proces:

Wanneer u voor het eerst contact met ons opneemt, zal een van onze medewerkers voor het eerst met u uw wensen en ideeën op papier zetten. Nadat we kennis hebben gemaakt en een afspraak hebben gemaakt om de ruimte op te meten, begint het tekenproces.

Tijdens het tekenen houden we rekening met verschillende factoren, die bij elke badkamer anders zijn. Enkele van deze factoren kunnen zijn:

  • Wordt er een nieuwe badkamer geplaatst of wordt de bestaande badkamer gerenoveerd?
  • Worden er slechts wat aanpassingen gedaan of wilt u een gehele nieuwe badkamer?
  • Wenst u extra functies in uw badkamer? (Zoals een inloopdouche of douchebeugels voor ouderen)
  • Etc.

Hierna zal onze specialist al uw wensen meenemen in een uniek ontwerp. Als het ontwerp klaar is, kijken wij samen met u naar de materialen die u in uw badkamer wilt hebben, zoals: tegels, kranen, douchekoppen, spiegels, verlichting en meer.

Het resultaat hiervan is dat u een op maat gemaakte, unieke droombadkamer heeft met een lange levensduur. Speciaal voor u gemaakt door de specialisten van Badkamerhuis Hengelo.

Een specialist van Badkamerhuis Hengelo boort een spijker in een plank op de werkplaats. Alles in eigen huis.